În cele ce
urmează am să vă dezvălui un mic dejun pe care l-am învăţat de la Cristi. El şi
l-a inventat din ceea ce a găsit prin bucătărie iar eu i-am urmat ideea şi
vreau să spun că-mi place foarte mult şi mi-l prepar ori de câte ori am ocazia.
Pentru acest mic dejun semilichid este
nevoie de blender. De fapt, blenderul este un adevărat ajutor pentru prepararea
acestor tipuri de mâncare sănătoasă.
Pentru o porţie care să reprezinte
întreg micul dejun pe ziua respectivă este nevoie de:
-
3 roşii mari
sau 4-5 roşii mijlocii;
-
2 ouă de
găină (crude) sau puteţi încerca cu 10 ouă de prepeliţă considerate foarte
sănătoase şi fără colesterol;
-
o legătură
de pătrunjel;
-
două linguri
de amestec de seminţe de in şi susan măcinate la râşniţă în prealabil;
-
sare după
gust.
Toate ingredientele se pun în blender iar blenderul e cel
care vă pepară acest mic
dejun
delicios. Eu prefer să pun întâi roşiile şi după ce acestea au devenit suc,
adaug şi restul ingredientelor.
Vă spun că este incredibil de gustos(acum
pentru cine nu a mai mâncat niciodată acest gen de amestecuri poate părea bizar
dar în timp gusturile se şi educă aşa că şi celor mai sceptici dintre noi poate
ajunge să li se pară delicios),sănătos şi săţios iar legătura aceea de
pătrunjel chiar îi oferă o aromă aparte.
Vă urez POFTĂ BUNĂ!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu