Postări populare

sâmbătă, 15 decembrie 2012

3 Metode naturale, simple pentru detoxifierea organismului


Oricât ne-ar displace acest lucru, evitarea toxinelor in ziua de azi este aproape imposibilă. Într-un studiu din 2005 realizat de Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor, s-au gasit peste 60 de produși toxici la cei 2000 de subiecți studiati. Aceste toxine includeau dioxine, uraniu, mercur din peste, pesticide de la produse cultivate in mod convențional și diverse alte chimicale. De aceea este important să cunoaștem moduri simple de detoxifiere și să le folosim in mod regulat.

Nu uitați să realizați detoxifierea incet, in ritmul vostru, fară să forțați. Dacă este prima oară când tineți un program de detoxifiere este bine sa consultați și un specialist. Vestea bună vis a vis de aceste 3 metode ce vor fi prezentate in continuare este ca puteți să le folosiți puțin cîte puțin în fiecare zi, sau sa le combinați pe toate trei.

Sucurile

Sucurile nu sunt doar ceva trendy pentru a pierde din greutate si pentru a consuma vegetale, ci și o modalitate de detoxifiere. Amestecati vegetale organice cu verdețuri si apa purificată și puteți avea un snack sanatos zilnic. Sau dacă sunteți mai experimentați puteți să postiți ca modalitate de detoxifiere si energizare.

Beți apă cu lamâie

Ar trebui să începeți prin a bea un pahar de apă cu lămâie în fiecare zi. Acesta este unul dintre alimentele ce  detoxifica ficatul in mod natural realizând totodată o purificare generală a organismului( ajută la pierderea in greutate si stimulează sistemul imunitar). Cei mai experimentați pot incerca dieta Neera, despre care găsiți detalii chiar aici pe blog. Este o dietă ce se bazeaza pe folosirea lamîi, piperului cayenne si a siropului de arțar pentru detoxifierea generala a organismului.

Transpirația

Una dintre metodele naturale de a elimina toxinele este transpirația. De aceea recomandăm exercițiul fizic in limitele capacitații fiecaruia cât de des posibil și chiar ședințe de saună.
Exercițiile fizice ce conduc la transpirație, in combinație cu consumul de sucuri vegetale sau apă cu lămîie sunt o combinație foarte sănatoasa de detoxifiere.
De asemenea o alta combinație foarte sănatoasă, este sa transpirăm combinat cu consumul de vitamina B3 sau niacină. E posibil sa experimentați inroșiri ale pielii si senzatii de disconfort, dar după câteva zile de folosirea a niacinei intr-un dozaj crescator, aceasta va reuși sa rupa celulele de grăsime. Ghiciți ce se află in aceste celule? Toxine. Dupa ce sunt eliberate aceste toxine vor fi eliminate prin urină, transpirație sau prin tractul gastro-intestinal. Si carbunele activ alimentar este o modalitate foarte buna de detoxifiere.


Detoxifierea corpului este un lucru fantastic. Așa că nu ezita, începe de azi, începe acum!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu