Postări populare

vineri, 18 iulie 2014

Nestematele fericirii


Pentru cei interesați de filosofia lui Sri Chinmoy, am bucuria să vă anunț că tocmai am tradus cartea „Jewels of happiness”, sau „Nestematele Fericirii” cum sună varianta românească. 
Cartea a apărut într-un format editorial deosebit, similar cu originalul și alături de carte veți primi și un CD original cu muzică de flaut, pentru meditație, interpretată chiar de autor. 
„Nestematele fericirii” este un ghid pentru cei aflați în căutarea fericirii autentice. În interiorul cărții sugestiile teoretice ce se îmbină cu exerciții practice ne conduc pas cu pas tot mai aproape de înțelegerea și chiar simțirea fericirii, satisfacției și bucuriei. 

Prețul cărții este de 35 lei CD-ul fiind inclus în preț. Cartea o puteți comanda telefonic la nr. 0723226038. Momentan nu se găsește în librării.


Fragment din „Nestematele Fericirii”


„În viața exterioară nu puteți avea pace până când nu ați obținut pacea în viața voastră interioară. Dimineața devreme, dacă prețuiți câteva gânduri divine înainte să plecați din casă, atunci aceste gânduri vor intra în viața voastră exterioară ca realități care dau energie și împlinesc.
În lumea interioară începe totul. Lumea interioară este locul în care punem sămânța. Dacă punem sămânța păcii și a dragostei, normal că din ea va răsări un copac de pace și dragoste. Pacea pe care o aducem la suprafață din lumea interioară prin rugăciunea și  meditația noastră este foarte puternică și trainică. Atunci când avem aceasta pace în viața interioară, viața noastră exterioara este obligată să se transforme. Este doar o problemă de timp.
Adevărul unui moment
Poate și va face lumea minunată.
Pacea unui moment
Poate și va salva lumea.
Dragostea unui moment
Poate și va face lumea perfectă.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu