Postări populare

sâmbătă, 9 februarie 2013

The Tree of Life /Pomul vieţii




Urmarim evolutia unui baiat de 11 ani din Midwest, Jack, unul din cei trei frati. La inceput totul pare minunat. El vede ceea ce mama lui face cu ochii sufletului. Ea reprezinta calea iubirii si a milei, in timp ce tatal incearca sa-si invete fiul calea lumii, de a se pune pe sine pe primul loc. Fiecare parinte isi sustine credintele, si Jack trebuie sa impace cererile fiecaruia. Filmul se intuneca in timp ce el are primele licariri de boala, suferinta si moarte. Lumea, odata un lucru al gloriei, devine un labirint.
Din aceasta poveste reiese ca Jack cel adult, un suflet pierdut intr-o lume moderna, cautand sa descopere printre scenele in schimbare ale timpului ceea ce ramane neschimbat: eternul plan din care facem parte. Cand vede ca toate acestea au intrat in construirea lumii noastre, fiecare lucru apare ca un miracol - valoros, incomparabil. Jack, cu noua intelegere, este capabil sa-si ierte tatal si sa faca primii pasi pe cararea vietii.
Povestea se incheie in speranta, constientizand frumusetea si bucuria din toate lucrurile, in fiecare zi, si mai presus de toate, in familie - prima noastra scoala - singurul loc in care majoritatea dintre noi invata adevarul despre lume si despre noi insine, sau descopera unica lectie importanta a vietii, aceea a dragostei neconditionate.

                                                                                                                                                        sursa:cinemagia.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu