Postări populare

duminică, 3 februarie 2013

Meditez Eu Corect?


Dacă meditaţi corect, veţi simţi în mod spontan bucurie şi pace atât în interior cât şi în exterior. Dar dacă simţiţi tensiune mentală şi tulburare, atunci meditaţia pe care o faceţi nu este potrivită pentru voi. Dacă aveţi o meditaţie bună, veţi avea o atitudine binevoitoare faţă de lume. Veţi vedea lumea într-un mod plin de dragoste în ciuda imperfecţiunilor ei multiple. De asemenea, dacă aveţi un sentiment dinamic chiar după terminarea meditaţiei, dacă simţiţi că aţi venit pe lume pentru a face ceva şi pentru a deveni ceva - pentru a creşte în adevărata imagine a lui Dumnezeu şi a deveni instrumentul lui dedicat - asta indică faptul că aţi avut o bună meditaţie.

Vă rog nu fiţi deranjaţi dacă la început nu puteţi medita bine. Chiar şi în viaţa exterioară, doar Dumnezeu ştie cât de mult trebuie cineva să exerseze pentru a deveni foarte bun într-un anumit domeniu. Dacă un pianist desăvârşit se gândeşte la standardul pe care îl avea când a început să cânte, va începe să râdă. Doar prin progres gradual a realizat el desăvârşirea lui actuală. În viaţa spirituală de asemenea, s-ar putea să vi se pară greu să meditaţi la început, dar gradual capacitatea voastră va creşte.

Dar, chiar din prima voastră zi veţi simţi beneficiile meditaţiei. Atunci când bem chiar şi un strop din apa mării ea va avea un gust sărat. La fel, în timpul meditaţiei noastre, dacă putem bea doar o picătură din marea de pace, vom experimenta cu siguranţă pacea în vieţile noastre.
CKG

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu