Postări populare

miercuri, 20 februarie 2013

To meditate


To meditate a short time with depth is better than to meditate for long hours with the mind running wild. In the beginning, therefore, don’t force yourself to sit for a long time. Strive for shorter, but deeper, meditations. Then gradually, as you become accustomed to going deep, lengthen the time you sit in meditation. (Yogananda) 

Don’t feel badly if you find yourself too restless to meditate deeply. 
Calmness will come in time, if you practice regularly. Just never accept the thought that meditation is not for you. Remember, calmness is your eternal, true nature. (Yogananda) 




„A medita o perioda scurta, dar cu intensitate este mai bine decat sa meditam ore intregi cu mintea alergand salbatec. De aceea, la început nu va fortati sa stati prea mult in meditatie. Încercati meditatiile mai scurte dar adanci. Apoi gradual, pe masura ce va obisnuiti sa mergeti mai adanc, mariti timpul pe care-l petreceti in meditatie.”

„Nu trebuie sa va simtiti rau daca vi se intampla sa fiti prea agitati pentru a medita adanc. Calmul va veni in timp, daca practicati cu regularitate. Niciodata insa sa nu acceptati ideea ca meditatia nu este pentru voi. Nu uitati calmul este adevarata natura eterna a voastra.” Paramahansa Yogananda

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu