Postări populare

miercuri, 3 aprilie 2013

Do not question


Do not question and doubt the sorrows of the world. Question the sincerity of your self-investigation.

World-perfection is something very complicated. Perfection means satisfaction. For a seeker satisfaction depends on his own inner progress. His inner progress depends on how much peace he has received and how many undivine things he has been able to discard from his outer life. Let him see how few things he can live with on earth. If he is a sincere, devoted and dedicated seeker, then the list will have only one item: God-satisfaction.



He who lives a simple, God-loving life 
Is chosen by God Himself 
To fight for Him 
Against devouring ignorance-night.




Nu te intreba si nu te îndoi de suferinta acestei lumi. Întreaba-te mai degraba cu privire la sinceritatea cautarii-tale-de-sine.


Perfecțiunea lumii este un lucru foarte complex. Perfecțiunea inseamna satisfacție. Ori satisfacția unui căutător spiritual depinde de progresele sale interioare. Iar progresele sale interioare depind de cantitatea de pace pe care a primit-o și de numărul de elemente nedivine pe care a ajuns să le expulzeze din propria sa viață exterioară. Lasati-l sa vada cu cat de putine lucruri poate trai pe pamant. Dacă este un căutător sincer, devotat și consacrat, lista pe care o va face va cuprinde un singur lucru: satisfacția Lui Dumnezeu.

Acela care duce o viață simplă și plină de dragoste pentru Dumnezeu  
Este ales de către Însuși Dumnezeu să lupte pentru El împotriva noptii de ignoranta devoratoare.

Sri Chinmoy

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu