Postări populare

vineri, 25 ianuarie 2013

Devenind un olar divin


Dacă acceptăm viaţa spirituală în adevăratul sens al cuvântului, nu renunţăm la lume şi nici nu încercăm să evadăm din lume. Noi îmbrăţişăm lumea şi încercăm să împlinim lumea într-un mod divin, în modul în care Dumnezeu doreşte. Nu sunt de acord cu cei care spun că Dumnezeu este doar în Rai şi nicăieri altundeva. Dumnezeu este în Rai şi este de asemenea şi pe pământ. Creatorul niciodată nu poate fi separat de creaţia Lui. Această lume a noastră este creaţia Lui. El este aici. El se află în toate lucrurile.

Trebuie să acceptăm lumea aşa cum este. Dacă nu acceptăm ceva, cum vom transforma acel lucru? Dacă olarul nu atinge bulgărele de lut, cum va da el forma unui vas? Dacă vrea să facă un vas sau un ulcior, atunci trebuie să atingă lutul. Acest lut este lumea. Noi trebuie să transformăm faţa lumii prin puterea dedicaţiei noastre către divinitatea din umanitate.

Nu trebuie să vă gândiţi că rugându-vă la Dumnezeu şi meditând asupra lui Dumnezeu, voi vă îngrijiţi doar de voi şi nu şi de restul umanităţii. Dacă veţi merge la rădăcina copacului-creaţie vei vedea că Dumnezeu este rădăcina. Dacă veţi uda rădăcina copacului, atunci copacul-creaţie va creşte în modul în care Legea divină o doreşte. Grija pe care voi o arătaţi pentru rădăcina copacului, pentru Dumnezeu, va hrăni toate ramurile, care apoi vor trăi potrivit cu Perfecţiunea Lui Dumnezeu

CKG

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu