Postări populare

luni, 7 ianuarie 2013

MMS – Miracle Mineral Supplement !






MMS este un nume bine cunoscut pentru a descrie o soluţie diluată de clorit de sodiu, NaClo2 (nu clorură sau sare de masă – NaCl), de o concentratie de 28%. Utilizarea acidului citric ca un activator provoacă o reacţie chimică, care produce dioxid de clor – ClO2- (activ sau ionizat negativ). Ionul de dioxid de clor acţionează ca un puternic oxidant, atacand toti agentii patogeni cu un pH sub 7. In general toti agentii patogeni responsabili de aparitia multor maladii au un pH sub valoarea 7, uneori avand un caracter mult mai acid. Aici sunt incluse toate genurile de agenti patogeni: Virusuri, Bacterii (anaerobe si cateva aerobe) cat si ciuperci parazite (micozele). Dioxidul de Clor se comporta ca un puternic agresor impotriva agentilor patogeni pe care in mod normal nu i-am putea distruge, prin intreruperea sintezei proteice, distrugand peretii celulari ai acestora si astfel eliminandu-i prin oxidare. Din acest motiv Dioxidul de Clor este cunoscut ca fiind extrem de eficace impotriva microbilor. El este utilizat de multi ani in diferite sectoare cum ar fi mediul spitalicesc, alimentatia publica si cat mai ales in tratarea apei pentru a deveni potabila, adica pura d.p.d.v. microbiologic. MMS-ul este un extrem de puternic bactericid, fungicid si antiviral avand un spectru de actiune deosebit de larg. MMS-ul nu poate fi considerat un medicament deoarece ele nu este altceva decat o sare minerala si din acest motiv comercializarea lui se face sub forma unui dezinfectant pentru apa, care dealtfel este deja folosit de peste 100 de ani in acest mod cat si ca utilizare clinica. In mod absolut intamplator au fost descoperite si miraculoase efecte terapeutice intr-un spectru foarte larg de boli oferite de MMS ce are si un nume sugestiv in acest sens: Miracle Mineral Supplement (numa dat de cel ce a descoperit aceste miraculoasele efecte curative – Jim Humble).

Cum actioneaza dioxidul de clor în organism?

Este foarte important de remarcat faptul ca Dioxidul de Clor nu este acelasi lucru cu “clorul” folosit in statiile de epurare a apei, pentru dezinfectarea apelor din piscine si bazine de depozitare ori clorul folosit pentru inalbirea rufelor din gospodarie. Aceste produse distrug bacteriile dar totodata dezvolta si produsi secundari de reactie care de cele mai multe ori sunt extrem de toxice pentru organism. Dioxidul de Clor nu se combina cu alte elemente si nu produce compusi daunatori organismului. Din contra, el ataca agentii patogeni prin oxidare si astfel ii distruge iar substantele rezultate in urma acestor reactii sunt usor eliminate de organism nefiind deloc toxice. Reactia specifica MMS ce are loc intre Cloritul de Sodiu si acidul citric mai produce o cantitate infima de sare de bucatarie (NaCl), cantitate ce este atat de mica incat poate fi tolerata fara probleme chiar si de persoanele pentru carea sarea este strict interzisa prin regimul alimentar.

Oxidarea:

Cloritul de Sodiu este folosit de multi ani pentru purificarea microbiologica a apelor. Insa atunci cand este activat cu acid citric el se transforma in MMS – “Miracle Mineral Supplement” adica mai exact in Dioxid de Clor activ (ClO2-). Administrarea lui pe cale orala duce la raspandirea lui in intreg organismul. Dioxidul de Clor este eliminatorul cel mai puternic si mai eficient al agentilor patogeni de toate tipurile cunoscute de om. În Marea Britanie, asociatia BSRIA (Building Services Research and Information Association – Asociatia de Cercetare si Informatie din domeniul Serviciilor de Constructii) a recomandat ca CIO2- (Dioxidul de Clor) ca fiind cea mai eficienta tehnolodie existenta impotriva proliferarii bacteriei Legionella pneumophila din sistemele de apa calda si rece cat si din sistemele de ventilatie cu incalzire si racire.

Dioxidul de Clor este un biocid deosebit de eficient si sigur pentru organism. Dioxid de clor este un produs biodestructiv, oxidant distrugand bacteriile prin perturbarea sintezei de proteine necesare membranelor celulare. Spre deosebire de clor nu reacţionează cu apa şi nu continuă să reacţioneze cu resturile celulare bacteriene, după ce au fost distruse. Inca odata mentionam ca Dioxidul de Clor nu trebuie confundat cu alti produsi dezinfectanti pe baza de clor care nu reactioneaza in acelasi mod, sunt toxici sau dezvolta produsi secundari de reactie toxici.

Avantajele Dioxid de clor:

In primul rand Dioxidul de Clor are o rata foarte rapida de eliminare cat si un spectru de actiune foarte larg. Este foarte eficientă în distrugerea bacteriilor, cum ar fi: Legionella, Salmonella şi Shigella, precum şi de specii rezistente la clor, cum ar fi Cryptosporidium. Dioxidul de Clor este, de asemenea, foarte eficient împotriva drojdiilor, virusi, mucegaiurilor si altor ciuperci, amibe patogene, alge şi chisturi giardia cat si imporiva altor paraziti.

Este foarte eficient in distrugerea biofilmurilor sub care se formeaza structuri cavernoase unde bacteriile se pot inmulti si hrani fara a fi detectate de organism decat cand acestea au atins un numar foarte mare si apar simtomele de boala. Deasemenea mai enumeram si alte avantaje ale MMS-ului, mai exact ale Dioxidului de Clor:

* Rezistenţa bacteriana nu poate urca.
* Mai eficientă şi mult mai putin periculoasa decat variantele (clor, PAA).
* Eficiente la concentraţii foarte mici, mai putin decat 0,5 ppm (parti per milion).
* Non-toxic şi 100% biodegradabil.
* Non-coroziv cand este diluat în soluţia cu care lucram.
* Extrem de eficient împotriva Biofilmelor.
* Nu este cancerigen desi ceilalti compusi ai clorului sunt.
* Descompune fenoli

Pentru a ajuta clientii nostri de a ne gasi mai repede si mai eficient in vederea informarii, cumpararii sau contactului din diverse motive, va redam o lista de cuvinte cheie cu care ne puteti gasi cu motoarele de cautare existente pe internet (In cazul in care memorati sau asociati siteul nostru cu unul din aceste cuvinte) : malarie, parazitoza, congestie, diabet, sida, tbc, amigdalita, eczema, diaree, dezinterie, metale grele, astm bronsic, esb, depresie, acnee.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu